2020-11-05 16:46
Tikkurilan Palloseura ry.

Toimintaohje koronaepidemian hillitsemiseksi / kuplahallit

Tikkurilan Palloseurassa noudatetaan Avin, THL:n sekä Valtioneuvoston sisäliikuntatilaohjeistusta.

Kasvomaskien käyttöä edellytetään kaupunkien sisäliikuntaan käytettävissä tiloissa

Kaupungit (Helsinki, Espoo, Vantaa) edellyttävät maanantaista 2. marraskuuta 2020 alkaen kaikilta 15 vuotta täyttäneiltä kasvomaskin käyttöä hallinnoimissaan sisäliikuntatiloissa. Kasvomaskia tulee käyttää muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää. Henkilön oma ilmoitus asiasta katsotaan riittäväksi.

Velvoite koskee kaikkea sisäliikuntaa, esimerkiksi koulujen liikuntatilojen seura- ja harrastuskäyttöä. Myös jäähallit ovat sisäliikuntatiloja.

Kasvomaskin käyttöä suositellaan edelleen kaikissa vapaa-ajan tiloissa. Epidemiologisen arvion perusteella katsotaan kuitenkin, että sisäliikuntatiloissa on perusteltua suosituksen sijasta edellyttää kasvomaskin käyttöä.

Käytännön ohjeet / Tikkurilan Trio kuplahalli

Joukkueiden kokoontumisalue hallissa on sisääntulopäädyssä. Sisäänkäynti halliin tapahtuu yhden pyöröoven kautta, josta kulkevat niin sisälle halliin tulevat joukkueet kuin hallista poistuvat joukkueet.
Suosittelemme lapsen saattamista hallin ovelle ja aikuisten odottamista hallin ulkopuolella harjoitusten ajan. Halliin sisälle vain pelaajat ja joukkueiden toimihenkilöt.
Tikkurilan kuplahallissa ei ole katsomotilaa.

Käytännön ohjeet / Hakunilan kuplahalli

Joukkueiden kokoontumisalue hallissa on sisääntulosta katsottuna vasemmassa päädyssä. Sisäänkäynti halliin tapahtuu yhden pyöröoven kautta, josta kulkevat niin sisälle halliin tulevat joukkueet kuin hallista poistuvat joukkueet.
Suosittelemme lapsen saattamista hallin ovelle ja aikuisten odottamista hallin ulkopuolella harjoitusten ajan. Halliin sisälle vain pelaajat ja joukkueiden toimihenkilöt.
Hakunilan kuplahallissa ei ole katsomotilaa.

Käytännön ohjeet / Koulujen salit

Lisätietoa tulossa..
 

Ohjetta päivitetään Avin/kaupungin tehdessä päivityksiä.