2020-03-13 10:47
Futisleikkis

Tikkurilan Palloseuran toiminta koronaviruspandemiaan COVID-19 liittyen

*Hei! Perhefutis ja Futisleikkis jää myös nyt myös tauolle maaliskuun ajaksi. Kun tilanne on ohi, jatkamme toimintaa. Ilmoitamme tilanteen etenemisestä.
*

Tässä alla tiedote seuran joukkueille ja pelaajillemme:

Valtioneuvosto ja Palloliitto ovat antaneet suosituksensa koronavirus-tilanteeseen.

Valtioneuvoston ja Palloliiton suosituksen mukaisesti ovat Itä-Vantaan jalkapalloseurat TiPS, PPS, I-HK, KoiPS ja KOPSE päättäneet keskeyttää harjoitus-ja pelitoimintansa maaliskuun 2020 loppuun asti.

Palloliitto on keskeyttänyt kilpailutoiminnan maaliskuun loppuun asti ja pelaajakehitystapahtumat on keskeytetty toistaiseksi.

Joukkueet keräävät kokoon parhaimmillaan 10 koulun oppilaita ja leviämisen riski kasvaa eksponentiaalisesti. Tämän vuoksi toimet keskeytyksestä on otettava vakavasti. Seurana toivomme, että valitsemallamme linjalla voimme tehdä oman osuutemme pandemian aiheuttamien ongelmien lieventämiseksi.

Valmentajat tekevät omatoimiharjoitusohjeet joita toivomme perheen kesken toteutettavan. Seuran Aktia kenttä on vapaassa käytössä sekä seuraamme kaupungin kenttien tilannetta. Tilanne tulee vaatimaan ymmärrystä kaikilta; seuran jäseniltä, yhteistyökumppaneiltamme, seuran työntekijöiltä, kaupungilta – kaikilta sidosryhmiltä. Toivomme kuitenkin että mahdollisimman pian pystymme palaamaan arkeen ja normaali toimintaan.

Tilannetta seurataan jatkuvasti ja ohjeistuksia päivitetään tilanteen ja viranomaisohjeiden niin vaatiessa. Suosittelemme seuraamaan Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita osoitteessa https://thl.fi/fi/

Voit seurata toimintaan liittyvää tiedotusta MyClubista, tältä seuran tai Palloliiton sivuilla. Urheiluseurat noudattavat viranomaisohjeita ja toimimme jatkossakin ohjeiden mukaisesti.
Tilanteen kehittymistä seurataan tarkkaan ja mahdolliset muutokset viranomaisten ja lajiliiton ohjeistuksessa pyritään huomioimaan toiminnassa viipymättä. Mahdollisista jatkotoimista tiedotetaan viimeistään 29.3.2020.

Toimintamaksu kattaa koko kauden. Kyseessä on ylivoimainen este, joten kahden viikon tauko ei vielä vaikuta toimintamaksuihin.

Muutokset seuran järjestämissä tapahtumissa:
13-15.3. Seuraleiri siirretään.
14.3. Suomen Cup ottelu TiPS – TPS pelataan ilman yleisöä.
21.3. Suomen Cup ottelu TiPS – PK-35 Vantaa siirretään.

Lisätietoja ja tarkennuksia annetaan mahdollisimman pian ja ne lisätään tälle sivulle

https://www.tikkurilanpalloseura.fi/2020/03/13/tikkurilan-palloseuran-toiminta-koronaviruspandemiaan-covid-19-liittyen/

Tikkurilan Palloseura
Robert Sjölund
Hallituksen puheenjohtaja